Derfor bør du have elektronisk betaling i din kantine på arbejdspladsen

Der er i dag mange arbejdspladser der er dybt afhængige af en kantine. Her er der tale om stedet, hvor der opbygges fornyet energi efter flere timers hårdt arbejde, og hvor det således er muligt at få de vitaminer og proteiner, der sørger for, at man kan yde effektivt og optimalt de resterende timer af ens arbejdsdag.

Kantinen er desuden det sted, hvor man mødes med sine kollager til en uforpligtende snak, hvor man trækker hen for at få et pusterum, og generelt er det et sted, hvor det skal være rart at være, og derfor bør du være grundig i din udvælgelse af betalingsløsning kantine.

Gør det lettere at få en god frokost med et kantinekort

Og netop derfor er det en fordel for dig at tage et kig på de mange gode muligheder, som der byder sig med kontantløs betaling i kantinen på din arbejdsplads. Kontanter og endda også dankort er nemlig på vej ud af markedet og overtages efterhånden af andre metoder til betaling.

Når du gerne vil have en moderne kantine, bør du således ikke tvinge dine medarbejdere til at have penge med sig omkring, men i stedet tilbyde dem et kantinekort, der lader dem betale for deres måltider.

Det foregår både hurtigt og let og sørger for, at alle får mad og drikke.

Vær sikker på at alle får en velfortjent pause med god mad

Derudover er det en meget hurtigere metode til et godt måltid at gøre brug af et kantinekort. Det, der tager længst tid i frokostpausen, er ofte betalingskøen i kantinen, og det kan betyde, at tiden pludselig er ovre, hvorfor enhver medarbejder, der står langt tilbage i en kø, enten må undvære sin mad, spise den kold eller meget hurtigt, fordi de skal tilbage til deres arbejde.

Med et kantinekort klares betalingen dog hurtig og let med en enkel fremvisning af ens kort – og alt er automatisk.

Fordel ressourcerne hos dine kantinemedarbejdere bedre

Det har også en fordel for de ofte travle kantinefolk.

Det kan nemlig virke som om, at der bliver taget meget arbejde fra disse, når de ikke skal håndtere betalingen. Men i virkeligheden bliver der blot mulighed for en bedre udnyttelse af deres ressourcer. De kan gøre det, som de virkelig er gode til – at sørge for, at der altid er lækker mad at tage af og at yde den gode kundeservice, som man forventer at blive mødt af, når man skal til at spise en af dagens asbolut vigtigste måltider.

Oprethold den høje grad af hygiejne

Sidst men ikke mindst sørger et kantinekort for en højere grad af hygiejne. 

Som vi alle ved, så har især mønter og sedler skiftet hænder mange gange, og derfor kan de være fyldte med bakterier. Og det er nogle bakterier, som helst skal holdes ude af et område, hvor der opbevares mad. Derfor kan det også give især medarbejdere en større tryghed under spisningen, når der bruges et kantinekort.

Udgivet
Kategoriseret som Nyheder

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.