Bubble tea kan drikkes til enhver lejlighed

Bobbel tea

Bubble tea er en forfriskende drik, der kan nydes i alle aldre. Denne populære drink stammer fra Taiwan, og er især udbredt i Asien. Bubble tea består af te – ofte sort eller grøn te – som bliver blandet med mælk og sukker. I de fleste tilfælde tilsættes der lyse perler af tapioka-gelé, hvilket giver drikken dens særegne boblende tekstur. Du kan også sagtens selv lave det derhjemme. Du behøver ikke betale dyre domme i butikkerne længere. Du kan selv købe ind til det hos denkinesiskekoebmand.dk/drikkevarer/bubble-tea

Tog verden med storm

Bubble tea er blevet et hit verden over på grund af dens enkle opskrift og smag. Samtidig har den også passet perfekt ind i folks sociale feed på diverse sociale medier. De er super flotte og æstetiske. Den er frisk, nærende og kan både nydes som en kølig isdessert om sommeren eller som en varm drik på en kold vinterdag. Er man til mere sødt, kan man udskifte mælken med fløde eller skyr for at give drikken et endnu større boost af smagen, det bliver dog hurtigt en kaloriebombe hvis man ikke passer på. Det hele kommer an på hvad du har lyst til. Der findes også utallige former for smage, alt afhængig af om du har lyst til surt, sødt eller syrligt. Du kan nemt finde mange forskellige smage, tag blog et kig hos denkinesiskekøbmand og gå på opdagelse. Der findes utallige varianter af bubble tea, hvoraf den mest populære variant er sort te blandet med søde bobbler til.

Historien bag te

Historien bag te er at en buddha i Kina opdagede te og dens helbredende egenskaber. Te er en varm drik, der traditionelt serveres med et stykke citron eller lime, hvilket giver den det perfekte balance mellem sødme, syre og bitterhed. Der findes mange forskellige slags te, så det kan være svært at finde ud af, hvilken man skal vælge.

Her er nogle tips til, hvordan du bedst nyder te

– Vælg en type te, som passer til den oplevelse, du ønsker at få. Der findes en stor variation af teer, og de hver især har forskellige egenskaber og smagsnoter.

– Tag et kig på pakken med te for at se, hvad der er i. Der findes mange forskellige ingredienser som kan give din te ekstra smag og funktion. For eksempel kan grønne teblade være rige på antioxidanter og flavonoider, mens sorte teblade indeholder mere koffein end andre typer te.

– Når du serverer te, så husk at bruge en kande vand med masser af smagsnuancer. Dette kan for eksempel ske ved at tilsætte et par blade trøffel, basilikum eller rosmarin i kanden. Kanden skal fyldes med det varme vand og lade det stå i minutter, indtil den er mættet med smag fra dine tilsatte urter.

– Vælg de rigtige kopper til serveringen. For eksempel kan hvide eller lyse krus være en rigtig god idé, da de fremhæver den smukke farve af grøn te. Samtidig kan en kop være bedre til at indfange essencen og aromaen.

Udgivet
Kategoriseret som Nyheder

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.