Find det papir, som passer bedst til dig og dine venner

Joint

Selvom hash er ulovligt, så er det det stof i Danmark, som er allermest afkriminaliseret. Det betyder også, at man ser folk stå og ryge joints rundt omkring i Danmark, uden at der bliver gjort noget ved det. Det er naturligvis ikke alle der ryger joints, men dem der gør ved, at det ikke er al papir der er lige godt til at rulle en hash joint med. 

Som bekendt, så er det ulovligt at købe hash, men det er ikke ulovligt at købe papir, filter og andet der hører til når man skal rulle en joint. Det kan dog være svært at finde i butikkerne, da det sender et forkert signal. Ofte skal man ind i små kiosker rundt omkring for at finde det rette papir. Dette kan både virke besværligt og skummelt, så hvis man bare gerne vil rulle en joint derhjemme, kan man lige så godt bestille papiret online. 

Køb det bedste papir på markedet online 

Ligesom det er med mange andre ting på markedet, så rykker salg af papir og udstyr til joints også online. Det betyder også, at man kan sidde hjemme i sin seng eller sin sofa og bestille joint papir, uden der er nogen der fatter mistanke. Det er nemlig ikke ulovligt at købe denne slags tilbehør, så man slipper for at rende ærinder, når man skal til at ryge. 

Ikke alene er det nemmere at bestille online, men man får også ofte noget papir i højere kvalitet, og kan endda få papir med forskellige smage. På den måde kan man rulle en hash joint, som er lidt ud over det sædvanlige og er lidt sjovere når man tænder for den. Man kan også både finde færdigrullede kones og papir, som man selv skal rulle online. På den måde kan man selv vælge det papir, som der passer til en bedst. 

Spar både tid og penge 

Som tidligere nævnt, så kan det både være besværligt og utrygt at finde joint papir i forskellige små kiosker rundt omkring. Men der kan også være penge at spare, hvis man vælger at købe sit papir online. Ofte er priserne nemlig konkurrence dygtige og gode. Du kan endda købe papir i meget store mængder, hvis du skal rulle til mange, eller bare gerne vil have papir til lang tid. Du kan købe en kvantitet af færdigrullede rør helt op imod 1000 stik til 650 kroner. Det er næsten kun 50 øre per papir, hvilket er billigere end de fleste andre forhandlere kan hamle op med. 

På den måde kan du også skabe et lille lager til dig selv, så du ikke behøver at købe ind så tit og skal vente på fragt. I stedet har du papir til flere år, så du kan skal koncentrere dig om at rulle og ryge når du har lyst eller når du hygger dig med dine venner og kammerater. 

Udgivet
Kategoriseret som Nyheder

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.