Pusletasken fra disse mærker er et hit blandt børnefamilier

Én af de vigtigste ting man som forældre skal huske når man skal ud ad døren med små børn er selvfølgelig pusletasken og indholdet heri. Der er jo virkelig meget man skal slæbe på, hver gang man skal ud ad døren. Pusleting, ekstra skiftetøj, masser af bleer, babyalarmer osv. De fleste forældre har styr på dette, men det kan alligevel være svært at finde lige den pusletaske der passer til ens behov og stil. Derfor har vi lavet en liste over nogle af de mest populære pusletasker på markedet lige nu.

Et børnetøjsmærke der er en konge værdig

Konges Sløjd er et dansk brand, der laver håndlavede og økologiske pusletasker. Pusletaskerne er lavet af 100% økologisk bomuld og er derfor både bløde og behagelige at have på. Konges Sløjd pusletaskerne er desuden designet med praktiske detaljer, såsom en lomme til opbevaring af vådt bleer, en lomme til tørre bleer og en lomme til opbevaring af ekstra tøj. Pusletaskerne fra Konges Sløjd er et hit blandt børnefamilier, da de er praktiske, bløde og behagelige at have på. En Konges Sløjd pusletaske er altså et rigtigt godt valg når det kommer til pusletasker.

Et svensk mærke der er lavet til en gudinde

Gudrun & Gudrun er et svensk brand, der laver kvalitetsprodukter i enkel skandinavisk design. Pusletasken fra Gudrun & Gudrun er lavet af økologisk bomuld, og er derfor både blød, behagelig og nem at rengøre. Pusletasken fra Gudrun & Gudrun er designet med praktiske detaljer, såsom en lomme til opbevaring af våde bleer, en lomme til opbevaring af tørre bleer og en lomme til opbevaring af ekstra tøj. Pusletasken fra Gudrun & Gudrun er altså igen et rigtigt godt valg når det kommer til pusletasker.

En moderne pusletaske

DAY ET er et dansk brand, der laver moderne accessoires til den moderne kvinde. DAY Et laver blandt andet en pusletaske, hvor man kan have babyalarm, bleer, skiftetøj og andre babyting. DAY ET pusletasken er lavet af ruskind og er derfor blød og behagelig at have på. Pusletasken fra DAY ET er desuden designet med praktiske lommer, såsom en lomme man kan bruge til opbevaring af våde bleer, en lomme til opbevaring af tørre bleer og en lomme til opbevaring af ekstra tøj. Pusletasken fra DAY ET er altså igen et rigtigt godt valg når det kommer til pusletasker.

Hvad skal du vælge? Det kommer helt an på dine behov og stil

Hvad skal du vælge? Det kommer helt an på dine behov og stil. Hvis du ikke er til det ekstravagante, er Konges Sløjd, Gudrun & Gudrun og DAY ET pusletaskerne for dig. Hvis du derimod er til det mere moderne, er DAY ET pusletasken for dig. Men vi kan selvfølgelig anbefale dig at tage ud og prøve nogle af de nævnte pusletasker. Skulle vi vælge én, som vi helt klart mener besidder alt de bedste, som man skal bruge når det kommer til en pusletaske, så vil vi helt klart vælge en pusletaske fra Konges Sløjd.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.